de Meerse Accountants

De Meerse Accountants ondersteunt diverse evenementen en activiteiten in de Haarlemmermeer en rond Aalsmeer, waaronder de Westeinder Water Week.

Jan de Groot, mede directeur van De Meerse accountants, is opgegroeid met de Westeinder en al het water er omheen. Hij heeft leren zeilen bij de zeilschool, eerst met een piraatje (optimist), daarna met een schakel. En later heeft hij leren waterskiën bij de waterskivereniging. Hij is nu nog steeds regelmatig op de Westeinder te vinden met zijn gezin om te genieten van de watersport.

Maar naast vrijetijd is er ook veel ondernemerschap betrokken bij het water. De jachthavens, horeca en toeleveringsbedrijven.
Een belangrijk deel van de klanten van De Meerse Accountants is actief in deze sector. Als kantoor delen zij de passie van deze ondernemers om dit mooie waterrijke gebied toegankelijk te maken voor watersportliefhebbers en toeristen.
 
De Westeinder Water Week biedt ondernemers en verenigingen de mogelijkheid om onze plas te promoten bij een groot publiek.
Een week waarin wordt gedemonstreerd hoe leuk waterrecreatie is en daar wil De Meerse Accountants als sponsor graag bij zijn!

Ga naar de website.

logo de meerse s